oneplus 8 pro cover.jpg

48 MP kamera, 5G modem, QHD+ Fluid Display =
den perfekte gamertelefon 🤓 🎮

Vi havde atter en gang fornøjelsen af at skyde en kampagnevideo for Call Me. Denne gang var det vores egen Simon Sunde, der testede den nye OnePlus 8 Pro.

 

Videoen er en del af kampagnen “Hjert' Noget Mere” og udover at vise telefonens mange, imponerende, kamera- og gamingegenskaber, var det underliggende formål også at bygge en visuel tråd til resten af kommunikationen på Call Me's kanaler. Én af måderne vi gjorde det på, var ved at indflette små hjertesymbolske klip. 

Videoen blev distribueret på Call Me og Simons Instagram og YouTube kanaler og annonceret på henholdsvis FAcebook, Instagram og YouTube. Vi udviklede videoen i 16:9 og i 1:1. Hertil skabte vi også preroll og teasermateriale i 9:16 format.

Kunde: Call Me + OnePlus

Periode: April 2020

 

Resultat: Video

 

Fokus: produktkendskab og nye målgrupper 

710.000 + samlet rækkervide

(50/50 organisk og betalt)

15 sek gns. visningstid

(9 sek for annonceindhold)

1500 interaktioner

(Reaktioner, kommentarer og delinger)

Anbefaling

Vi har nu haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Sunde Media på flere projekter, hvor opgaven har været at producere video content til lanceringer af nye mobiltelefoner på markedet – et marked, hvor tingene går stærkt og hvor vi har behov for en agil og professionel samarbejdspartner, som kan gribe bolden og løbe med den. 

 

Sunde Media arbejder professionelt og har i den grad ”orden i penalhuset”. De har stået for ide, manus, produktion og postproduktion, som har kørt smooth og hvor resultaterne fremstår i høj kvalitet, som både vi og vores leverandører har været meget tilfredse med. 

 

Det er vigtigt for os at vi har en samarbejdspartner til disse opgaver, som vi har stor tillid til, da der er tale om produkter med en høj grad af fortrolighed og da der også stilles krav til direkte kontakt med vores leverandører. Den tillid lever Sunde Media op til. 

 

Herudover er de nogle skønne gutter, som det er en fornøjelse at arbejde sammen med. De får derfor de varmeste anbefalinger herfra.

Sarah Eskildsen, Senior Brand Manager, Call me.

Se videoen her