Huawei p40 pro 2.jpg

Hvad har kameraet i Huawei P40 Pro og Fruit Ninja med hinanden at gøre? 😜🍓

Vi fik til opgave at teste det imponerende kamera i Huawei P40 Pro. Det gjorde vi ved at sende vores egen Simon Sunde og fotograf Kenneth Nguyen i studiet. Her testede de bl.a. telefonens portræt funktion, slow motion, spillemuligheder, samt hvordan Huaweis egen app-platform (AppGallery) fungerer.

Videoen er en del af kampagnen “Hjert' Noget Mere” og udover at vise telefonens mange, imponerende, kamerafeatures frem, var det underliggende formål også at vise hvor nemt og sikkert Huaweis nye app-platform App Gallery er at bruge.

 

Videoen blev både delt på Call Me, Simon og Kenneths Facebook, Instagram og YouTube-kanaler. Vi udviklede den i 16:9, 1:1 og yderligere i 9:16 format, til preroll og teasermateriale.

Kunde: Call Me + Huawei

Periode: Juni 2020

 

Resultat: Video

 

Fokus: produktkendskab og nye målgrupper 

710.000 + samlet rækkervide

(50/50 organisk og betalt)

15 sek gns. visningstid

(9 sek for annonceindhold)

1500 interaktioner

(Reaktioner, kommentarer og delinger)

Anbefaling

Vi har nu haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Sunde Media på flere projekter, hvor opgaven har været at producere video content til lanceringer af nye mobiltelefoner på markedet – et marked, hvor tingene går stærkt og hvor vi har behov for en agil og professionel samarbejdspartner, som kan gribe bolden og løbe med den. 

Sunde Media arbejder professionelt og har i den grad ”orden i penalhuset”. De har stået for ide, manus, produktion og postproduktion, som har kørt smooth og hvor resultaterne fremstår i høj kvalitet, som både vi og vores leverandører har været meget tilfredse med. 

Det er vigtigt for os at vi har en samarbejdspartner til disse opgaver, som vi har stor tillid til, da der er tale om produkter med en høj grad af fortrolighed og da der også stilles krav til direkte kontakt med vores leverandører. Den tillid lever Sunde Media op til. 

Herudover er de nogle skønne gutter, som det er en fornøjelse at arbejde sammen med. De får derfor de varmeste anbefalinger herfra.

Sarah Eskildsen, Senior Brand Manager, Call me
 

 

Se videoen her