Hvordan inspirerer man hele Danmark til at bygge sundere vaner? 🏃‍♀️

Som en del af kampagnen “vejen til sunde vaner” søgte Fitness World at aktiverer deres medlemmer og følgere, med engagerende indhold, der inspirerer dem, til at bygge og bevare gode vaner for deres eget velvære. 

 

Foruden at være undeleverandør af indhold, har Sunde Media ageret som kreativ og strategisk sparringspartner, i udviklingen af indholdet. Her har vi bl.a. hjulpet med tilkomsten af følgende koncepter: 

 

  • #FWHacks - korte videoer, der giver inspiration til at gøre træning lettere, sjovere og (vigtigst) til en sund vane. 

  • #FW_LocalHero - en samling af de mange inspirerende historier, som findes ude i Fitness Worlds centre. 

  • User Generated Content (UGC) - For at inspirerer medlemmerne imellem, skabte vi et format, der delte deres vej til de sunde vaner. 

 

Indholdet er blevet udviklet i både 1:1, 4:5, 16:9 og 9:16 formater og distribueret på samtlige af Fitness Worlds kanaler. 

Kunde: Fitness World

Periode: Løbende

 

Resultat: Indhold på abonnement

 

Fokus: engagement, inspiration, motivation

Anbefaling

I forbindelse med kampagnen “vejen til sunde vaner”, ønskede vi at skabe et indholdsunivers, som både uddannede og underholdte vores målgrupper på vores digitale kanaler. Her bidrog Sunde Media både som kreativ og strategisk sparringspartner, samt underleverandør af indhold. 


Sunde Media har vist stor forståelse for problemstillingen, og har brugt deres erfaring med at lave content, på sociale mediers præmis. Content er blevet skræddersyet og tilpasset, så de bedste historier, har ramt målgruppen i hjertet.

 

Disse historier er startet på sociale medier, men er senere blevet viderebragt i den nationale presse. Content processen har været smertefri, da Sunde Medias tilgang har været både fleksibel og nærværende.  
 

De får den varmeste anbefaling herfra.

Bo Michael Christensen, Head of Digital Media & Commerce, Fitness World Group

Udpluk af indhold