74A73984-674A-479F-A0DF-A5037899DEF5-421

10.000+ nye følgere på 3 måneder 📈🦅

Fænomenet og foretagendet Her Går Det Godt har på deres få leveår, redefineret hvad det vil sige at drive en podcast i kongeriget Danmark. 

Vi har (endnu) en gang haft fornøjelsen af at hjælpe dem med at nå nye højder, på deres digitale rejse.  

I forbindelse med introduktionen af vores nyeste ydelse 'Varetagelse af Sociale Medier', indgik vi et pilotprojekt med Her Går Det Godt. De havde et ønske om at fokuserer på kerneproduktet, podcasten, og dermed uddelegere både strategi og kreativt indhold til Sunde Media. 

 

Vi indgik derfor et 3 måneders samarbejde, indledt med en finpudsning af strategien, samt et særligt fokus på indholdet på Instagram. 
Det resulterede i over 100 stykker indhold og mere end 10.000 følgere på Her Går Det Godts Instagram-kanal alene i samarbejdsperioden. Derudover, blev der skabt nye formater til bl.a. YouTube, som et led i en exit-strategi, med fokus på at give Her Går Det Godt redskaberne til at videreføre, efter samarbejdsperioden. 

Kunde: Her Går Det Godt

Periode: Jan-Marts 2021
 
Resultat: Strategi og Varetagelse af Sociale Medier
 
Fokus: Instagram

10.000+

Følgere på Instagram

100+

Stykker kreativt indhold

16%

Forøgelse af engagement

Anbefaling

I forbindelse med udviklingen af brandet ‘Her Går Det Godt’ hyrede vi Sunde Media, som brandekspert og sparringspartner i den indledende process med at finde formen på brandets videre rejse.

 

Vi har været utrolig glade og trygge ved de kompetente kræfter Sunde Media besidder, samt den store viden om, hvad der rør på sig i de mange digitale landskaber.

 

Der er omhyggelig, men effektiv, eksekvering fra idé til form og udgivelse - noget der gør at vi vender tilbage gang på gang, når vi skal have den mest professionelle støtte til at udvikle nye tiltag.

 

De får den varmeste anbefaling herfra.

Anna Frank Falktoft, CEO, Monte Carlo Enterprises